sven rayen logo

Hoe een afspraak maken:

Is dit uw eerste tattoo bij Studio Palermo?

Screw Tattoo

NieuwkomersJa, het kost inderdaad wat tijd om een afspraak te maken, maar wij geloven dat alles wat waardevol is, tijd en aandacht vereist. :)


Bij Studio Palermo maken we op maat gemaakte tatoeageontwerpen, dus elk ontwerp vereist onze beoordeling van begin tot eind. Dit betekent dat we geen walk-ins aanbieden.


Als je een afspraak wilt maken voor een consult, stuur dan je idee per post op en we zullen je bellen nadat we het dez hebben beoordeeld.☞ WAT MOET IK IN DE BRIEF OPNEMEN?


 • Contactgegevens: telefoonnummer, naam, adres, e-mailadres.
 • Grootte: Wat is de grootte van de tatoeage (bijvoorbeeld de hoogte in cm)?
 • Plaatsing: Geef aan waar je de tatoeage geplaatst wilt hebben (bijvoorbeeld bovenarm, pols, enkel).
 • Beschrijving: Geef ons een duidelijke beschrijving van je idee.
 • Referenties: Inclusief foto's, inspiratie en thema.
 • Stijl: Geef aan welke stijl je verkiest (bijvoorbeeld lijnwerk, schaduw, realistisch, geometrisch, combinatie van verschillende stijlen, enz.) TIP: Bekijk online het portfolio van Sven en vertel ons welke stijl je aanspreekt. ︎
 • Voor portrettatoeages: voeg een hoogwaardige kopie van de foto toe (stuur alsjeblieft geen originele foto's!) en bij voorkeur meerdere foto's waaruit we de beste kunnen kiezen!
 • Als je in het buitenland woont, laat ons dan weten wanneer je naar Antwerpen reist. We zijn er trots op klanten van over de hele wereld te bedienen. Houd er rekening mee dat er een wachtlijst is, dus neem minstens 4 maanden van tevoren contact met ons op.Stuur je idee in een brief of pakket naar ons postadres hieronder:


Studio Palermo - Lange Nieuwstraat 63, 2000 Antwerpen, België


We kijken uit naar de ontvangst van je brief en verzekeren je dat we er prioriteit aan geven om elke ontvangen brief te lezen en te beantwoorden. Mocht je binnen een maand na het verzenden van je brief geen reactie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op tijdens onze aangegeven tijden om te controleren of alles in orde is. We hechten waarde aan je correspondentie en kijken ernaar uit om binnenkort van je te horen.LET OP: Na de persoonlijke consultatie is er een wachttijd van ongeveer 6 maanden.


Als je VRAGEN hebt of meer informatie nodig hebt, nadat je de afspraakinformatie of FAQ hebt gelezen, kun je ons bellen.


BELTIJDEN:

Dinsdag - vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur - +32 (0) 34 30 66 55


Houd er rekening mee dat we tijdens dit telefoongesprek geen afspraken maken voor het laten zetten van een tatoeage.


☞ INSTRUCTIES VOOR HET INNAMEPROCES


 1. → Je stuurt je idee per post op.
 2. → We openen je brief en bekijken je idee.
 3. → We bellen je om een consultafspraak in de studio te plannen.
 4. → Consultatiedag! We ontmoeten je eindelijk persoonlijk. Samen werken we aan het concept, ontwikkelen en verfijnen we je idee, bepalen we de compositie, verhouding en afmetingen. Bereid je voor op een diepgaand gesprek. Neem je foto's mee (als je ze nog niet hebt opgestuurd) en je inspiratiebronnen. Laat ons weten of er iets is veranderd sinds je je pakket hebt opgestuurd.
 5. → We plannen een datum voor je tatoeage-afspraak. Neem je agenda mee en laten we een perfecte dag plannen.
 6. → Sven maakt en past het ontwerp aan. Jij ontspant, wij werken.
 7. → Tatoeagedag! Je ziet je ontwerp. Hoera! Vervolgens passen we het aan op je lichaam, controleren we de verhoudingen en voeren we indien nodig aanpassingen door. We nemen alle tijd die nodig is om alles precies goed te krijgen. Dan is het tijd om te tatoeëren.Stuur ons alsjeblieft geen Dropbox- of WeTransfer-link die mogelijk verloopt.TERUGKERENDE KLANTEN:

Als je een terugkerende klant bent, hoef je geen brief met je idee op te sturen. Je kunt tijdens de aangegeven beluren direct contact met ons opnemen voor een consultafspraak.


BELTIJDEN:


Dinsdag - vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur - +32 (0) 34 30 66 55
Terugkerende klanten


Als je een terugkerende klant bent, hoef je geen brief te sturen. Je kunt rechtstreeks contact met ons opnemen tijdens de aangegeven bel-uren voor een consultatie afspraak.

Indien je ons referentiemateriaal via e-mail stuurt, verzoeken wij je vriendelijk om geen gebruik te maken van een Dropbox- of WeTransfer-link die mogelijk verloopt.


Bel uren:

Dinsdag - Vrijdag van 10:00 tot 16:00
+32 (0) 34 30 66 55

tattoo machine 1
tattoo machine 2
tattoo machine 3
tattoo machine 4
tattoo machine 5